Избрани Новини

Мария Габриел: Имаме подкрепата на женската структура на ЕНП

Даниела Савеклиева: Учредихме Жени ГЕРБ във всички 14 общини в нашата област

Областната структура на Жени ГЕРБ-Благоевград проведе отчетно-изборно събрание, в което участваха 43-ма делегати от съсловната организация от всички общини в Благоевградска област, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. На него присъства българският евродепутат от ГЕРБ Мария Габриел, която е заместник-председател на Групата на ЕНП, ръководител на българската делегация в ЕНП и член на НИС на Жени ГЕРБ.

Досегашният областен клубен ръководител Даниела Савеклиева, която е народен представител и областен координатор на ПП ГЕРБ-Благоевград, направи отчет на дейността. „Стартирахме трудно, но с много хъс и амбиции. Утвърдихме се като една от най-активните организации с оригинални инициативи и идеи в помощ на другите. Успяхме да учредим Жени ГЕРБ във всички 14 общини в нашата област и да реализираме десетки инициативи”, отчете Даниела Савеклиева. Тя припомни едни от най-значимите събития, организирани от Жени ГЕРБ в областта и подчерта ролята на жените по време на предизборните кампании. „И тази година ни предстоят изключително важни избори. За пореден път ще бъдем изправени пред предизвикателството да докажем, че именно нашата партия може да осигури на България развитие по пътя на европейските ценности. Вярвам, че нашият отбор ще продължи да постига големи успехи”, подчерта Савеклиева.

„Като заместник-председател на ЕНП Жени заявавам, че имаме подкрепата на женската структура на ЕНП, затова ви призовавам да бъдем още по-активни. Важно е да продължим да бъдем заедно и да разширим дейността си и да казваме ясно своята позиция по вани теми”, заяви Мария Габриел. „Жените от Благоевградска област имаме силата, която ни позволява да бъдем мотор, да превръщаме в реалност с упоритост и труд, онези идеи, които помагат страната ни да стане по-стабилна, а Европа по-просперираща. Нека заедно да продължим д реализираме още общи инициативи”, каза още тя.

По време на събранието бяха направени номинации за ново областно ръководство на съсловнатаа оргнизация. Предложените номинации за областен клубен ръководител, организационен секретар и членове на Управителен съвет, на база събраните гласове, ще бъдат утвърдени от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.           



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов