Избрани Новини

ВиК-Благоевград обра наградите във Велинград

Фестивалът на таланта събра работници от ВиК сектора

По повод Световния ден на водата за втора поредна година дружества от ВиК сектора проведоха фестивал на таланта, съобщава struma.bg. Организатори на събитието бяха Българска асоциация по водите, „Водоснабдяване канализация и териториален водоинженеринг” ЕООД-Велинград и Община Велинград.

Признанието на публиката и най-високата оценка от компетентното жури спечелиха творческите състави към “Водоснабдяване и канализация” ЕООД-Благоевград.

Първа награда грабна музикаланата група от район Сатовча- Селвета Ализирова-солист, Сидер Джасуров-кавал и Юсеин Поюков-акеродеон. Специално за нея Телевизия “Родина”, която притежава медийните права за фестивала на таланта, ще продуцира клип.

Второто място заедно с наградата- Спа почивка за двама в гр. Велинград, спечели Бойко Дончев- вокал и акордеон, в акомпанимент на Добрин Червенков-тъпан.

Наградата на публиката бе дадена на танцовата формация-Гергана Христова, Ваня Николова, Соня Ангелова, Живка Джумайлиева и Таня Костичкова. Всички таланти на дружеството получиха и персонални грамоти от кмета на Велинград, г-н Иван Лебанов.

Ръководството на “Водоснабдяване и канализация” ЕООД- Благоевград споделя радостта от изключителното представяне на своите талантливи самодейци и им благодари за усърдието да бъдат първи както в работата, така и в творческите си изяви!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов