Избрани Новини

Кметът Икономов поздрави пенсионерите от Банско

Присъства на Отчетното изборно събрание на Клуба на пенсионера

Кметът на Банско Георги Икономов и зам. кметът Александър Мацурев присъстваха на Отчетното изборно събрание на Клуба на пенсионера. „Община Банско се стреми да помага на клуба, така че организацията да може успешно да развива дейността си. Искам да Ви благодаря, че с готовност се включвате в общинските мероприятия и ни представяте на ниво в кулинарните ни изложби и културни мероприятия. Ние ще продължаваме да насърчаваме развитието на клуба, защото Вие сте важна част от нашето общество“, каза в обръщението си към присъстващите Икономов.

На събранието бе приет отчета за изпълнение на планираните дейности за 2014г. Докладът бе направен от Костадин Спасов, който бе преизбран за председател на клуба. Той благодари на членовете на клуба за гласуваното доверие и на общинското ръководство за дългогодишната подкрепа и за грижите, които се полагат за пенсионерите.

С пълно мнозинство бе взето решение Йорданка Стефанова да бъде обявена за почетен член. Тя истински се развълнува от признанието и благодари за това, че труда й през годините е оценен.

Зам. кметът Александър Мацурев също поздрави присъстващите и ги зарадва с подаръци, които да ползват при посещенията си в клуба.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)