Избрани Новини

Днес ще се реши коя е "Жена на годината на Благоевград 2015”

Десет са номинираните дами

Днес ще се реши коя ще бъде  „Жена на годината на Благоевград 2015”. Припомняме, че журито разгледа 134 подадени номинации и избра 10 от тях, които ще бъдат наградени днес на официалната церемония. Това са Лидия Томова – Чимева – ръководител на танцов състав „Блясък”,  Ани Кокарешкова – бизнесдама-благотворителка, Саша Ласина – клуб „Бодрост”,  Елена Бърдарска – преподавател и общественик,  Виолета Стойчева – начален учител,  Тинка Андонова – благотворителка, Таня Браткова – кръводарител, Даниела Донева – художник,  Мая Дамянкина – директор на ОДК и Бонка Ичкова – преподавател и синдикалист.
Името на носителката на титлата ще бъде обявено на церемонията по награждаването на номинираните жени благоевградчанки, която ще се проведе днес, 25 март от 18:30 часа в зала „22 септември”. Конкурсът е подкрепен от Община Благоевград.

По-рано днес, от 11.30 часа, кметът на Община Благоевград д-р Атанас Камбитов по традиция ще се срещне с организаторите на конкурса от Дружество "Македония" и Клуба на жените на годината. На срещата ще се обсъждат нови идеи за различни инициативи и благотворителни прояви, всичките в помощ на хората от общината.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)