Избрани Новини

Добринище – пълен с туристи за Великден

Очакват се над 3 000 гости

Не останаха свободни места в Добринище за Великден. Очаква се по време на великденските празници повече от 3000 туристи от България, Македония и Гърция да пристигнат в курортния град.

Добринище се радва на сериозен туристически интерес. Градът е открил формулата на привличането, която може да се опише като ниски цени за нощувки, културни забележителности и отлични условия за ски туризъм.

През последните десет години на територията на курорта бяха построени над 20 хотела, които да отговорят на повишеното търсене на стаи за нощувки. Почти във всяка къща в града има обособени стаи за гости, а цените са повече от прилични.

Това е причината все повече почитатели на белите спортове и планинския туризъм да предпочетат скромния град пред скикурорта Банско, който се намира само на 7 километра от Добринище.

Не бива да пропускаме да споменем и топлите минерални извори, които допринасят за славата му на СПА-курорт. Десетки гости на Добринище имат възможност да се потопят в топлата минерална вода и да усетят лековитите ѝ свойства.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)