Избрани Новини

Започна благотворителна инициатива "Великден за Влади“

Деца, родители и община Благоевград ще сбъднат мечтата на момиченцето

Стартира благотворителна инициатива на родители и деца от II "А“ група на ЦДГ "Мак“ съвместно с община Благоевград. Кампанията е по надслов "Великден за Влади“.

По време на празничните мероприятия на общината, посветени на Великден, ще бъдат поставени специални кутии за събиране на средства за малката Владимира. Кутиите ще бъдат разположени във фоайето на община Благоевград, в ОИЦ – Благоевград, в сградата на Mall of Blagoevgrad, в сградата на Largo Mall. Кутия за набиране на средства ще присъства и на всички концерти, посветени на великденските празници и всеки желаещ ще може да се включи за набирането на средства, така необходими за малката Влади. Средствата ще бъдат преведени по специално създадена сметка на името на детето.

Владимира Китанова е от Благоевград и е само на 5 години. Тя страда от детска церебрална парализа. Специалисти в Китай дават надежда за подобряване състоянието на детето, но за целта са необходими средства.

Влади ходи, но се налага постоянна рехабилитация и много работа.  Нужна е и сумата от 20 000 EUR.

Всеки, който желае, може да се включи, за да сбъднем заедно мечтата на малкото момиченце – да танцува, да тича и играе със своите връстници.

 

Ето и сметката:

БАНКА ДСК

IBAN BG29STSA93000022481452

BIC STSABGSF

ВЛАДИМИРА ВЛАДИМИРОВА КИТАНОВА



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов