Избрани Новини

Лепят некролози за жив доктор

Дупница осъмна с разлепени некролози на хирурга д-р Борис Дишков

В събота навръх празника Лазаровден Дупница осъмна с разлепени некролози на хирурга в частната болница д-р Борис Дишков. Един от некролозите е залепен на кошче за смет на входа на централния катедрален храм в града "Св. Георги Победоносец". Стотиците миряни, които влизаха в храма вчера на Цветница да запалят свещ за здраве, спираха и се зачитаха в некролога, който гласи: "Внимание, крадец на наеми и ток. Хирургът от болница "Св. Иван Рилски" в Дупница. От опечалените потърпевши".

Репортер на вестник "Струма" потърсил д-р Борис Дишков на работното му място в хирургичното отделение в частната болница, но не го открил. Докторът бил нощна смяна и сутринта си тръгнал. Разстроен, той споделил пред колегите си, че над 100 некролога са разлепени в центъра на Дупница с негова снимка и обвинения срещу него. Съмненията му са, че акцията срещу него е от бивш наемодател. Д-р Б. Дишков е от Бобов дол и живее в Дупница на квартира. Той е подал жалба вчера в РУП - Дупница, в която съобщава, че градът е облепен с негови некролози и изразил съмненията си.

Наскоро срещу доктора имаше друга атака, демонтирани бяха гумите на лекия му автомобил, паркиран пред новата му квартира в близост до жп гарата в Дупница. Преди около две седмици лекият автомобил осъмна на тухли, след като някой през нощта беше демонтирал гумите заедно с джантите. Мъж, живеещ в съседния блок заяви, че лекият автомобил е на доктор, който работи в частната болница и отскоро живее в квартала.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов