Избрани Новини

Търсят вече 24 часа скочило в река Струма 17-годишно момче

В издирвателните действия участват три екипа пожарникари, спасители, доброволци и разследващи полицаи

Полицията  издирва 17-годишно момче от кюстендилското село Копиловци. По първоначална информация вчера около 16 часа младежът е скочил в река Струма и не е излязъл на брега. Днес в издирвателните действия участват три екипа пожарникари, спасители, доброволци и разследващи полицаи. 
"Момчето се казва Едмонд. Много симпатично и добро дете. Потресено е цялото село", каза кметът Людмила Пухова.  По нейна информация младежът е бил с компания от около 5-ма души, които не са от селото и е скочило в реката след бас. Буйните води обаче са го отнесли и най- вероятно той се е удавил.
Едмонд Белюли е ученик в 11-ти клас на Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт в Кюстендил. Баща му е от бивша Югославия, най-вероятно от Косово. Майката живее вече с новия си мъж в Сливен, като пътува и до Копиловци, за да се грижи за детето си. Той е бил при нея през първите дни от ваканцията.
"Сутринта забелязах в селото мъже, видимо пияни, които не са от Копиловци и информирах полицията. Дойде патрул и ги предупреди. Най-вероятно е бил в тяхната компания. Доколкото знам, Едмонд и друг път е скачал от моста в реката, но сега тя е много пълноводна и спасители казаха, че има водовъртежи", каза още кметът на селото Людмила Пухова, цитирана от Дарик.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)