Избрани Новини

Полицаи иззеха 733 кутии контрабандни цигари при акция

Извършени са общо четири проверки

733 кутии контабандни цигари са открити и иззети от полицейски служители при акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на акцизни стоки. Извършени са общо четири проверки. При извършен личен обиск на 45-годишен мъж, с инициали К.О. от Петрич, в него са намерени и иззети около 30 кутии цигари с чужда контролна марка. Срещу нарушителя е образуван заявителски материал.

Други 33 кутии цигари чужда контролна марка са иззети при от лек автомобил, проверен в Петрич. Колата е шофирана от 33-годишен мъж, с инициали Б.К. В хода на акцията са иззети и 121 кутии цигари с чужд бандерол от жилище в с.Скрът. Домът е обитаван от 61-годишен жител на селото.

При извършена проверка в гараж, пригоден за сервиз за поправка на автомобили, намиращ се в ж.к ”Еленово” в Благоевград и използван от К.Р. /30г./ от Благоевград, от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград, са намерени и иззети около 340 кутии цигари без задължителен бандеролен знак. След последващи издирвателни мероприятия е извършена проверка в жилището, обитавано от К.Р., в резултат на която са открити и иззети около 209 кутии цигари без наличен задължителен бандеролен знак. По случаите са образувани досъдебни производства. Работата продължава.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов