Избрани Новини

Родителите на Бербатов се разведоха

Маргарита Бербатова бе изразила несъгласие за развод

Разводът между Маргарита и Иван Бербатов е вече юридически факт. Районният съдия Вера Янева-Коева обяви брака им за разтрогнат поради дълбокото му и непоправимо разстройство, пише struma.bg.

Делото за развод бе по искане на Иван Бербатов, който се мотивира, че любовта помежду им вече си е отишла. Двамата били семейни от 1980 г., но от много години били във фактическа раздяла - той живее в София, а тя в Благоевград. Двамата им синове Димитър и Асен отдавна били самостоятелни и създали семейства.

След като брачната им връзка де факто се скъсала, Иван Бербатов поиска да сложи и де юре край, без да се търси виновник. Двама негови приятели от София свидетелстваха на бракоразводния процес, че той живее сам в апартамента си от 20 г. и никога не били виждали жена му при него.

Маргарита изобщо не се появи в съда, макар че в писмения си отговор бе изразила несъгласие за развод. Бракоразводният процес струва само 50 лв. на Иван Бербатов, колкото е стойността на държавната такса за иска. Двамата са осъдени да платят по 15 лв. за съдебни разноски.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)