Избрани Новини

Етаж от къща изгоря в Микрево

Пет пожара гасиха огнеборците в Благоевградско

Вторият етаж от къща е изгорял почти напълно при пожар в село Микрево. Сигнал за инцидента е подаден в нощта на събота срещу неделя, малко след 2:00 часа. Огнеборци от Сандански са се справили с огъня, като са предотвратили разпространението му.

Още четири пожара са причинили щети в област Благоевград през уикенда. Три селскостопански постройки изгоряха в Банско. Сигнал за инцидента е подаден вчера малко след 14:30 часа. Огънят е погасен от екип на РСПБЗН-Банско. Щетите са около 200 кв. м покривна конструкция, стъклопакет и около 8 куб. м дървен материал. Също в Банско се е запалил и пластмасов контейнер вчера. Огнеборците са изгасили огъня без да бъдат нанесени други щети.

Пожарникарите в Сандански гасиха лек автомобил през нощта срещу неделя. Сигнал за горящ лек автомобил "Ситроен”, паркиран на ул.”Кукуш” в града, е получен около 02:13 часа. Огънят е погасен от местния екип огнеборци. Изгорели са инсталацията на автомобила и гумени съединения. Тази нощ кола горя и в Благоевград. Около 03:30 часа е получен сигнал за горящ лек автомобил "Фолксваген Голф”, паркиран на ул.”Илинден” в областния център на Пиринско. Погасен от екип на РСПБЗН-Благоевград. Причините и стойността на нанесените щети са в процес на установяване.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов