Избрани Новини

Посветиха благотворителен концерт-спектакъл на болно момиче

На входа на залата възпитаниците организираха и благотворителен базар

Ученици от Професионална гимназия по икономика „Иван Илиев” - Благоевград и община Благоевград посветиха концерт - спектакъл „България- вчера, днес и утре” на Владимира Владимирова Китанова, съобщиха от пресцентъра на Общината.

Детето е с диагноза детска церебрална парализа и се нуждае от средства, необходими за рехабилитацията и лечението й в Китай. Благотворителната инициатива за събиране на средства се състоя в обновената зала „Яворов”. Десетки благоевградчани, желаещи да помогнат се включиха в благородната кауза. На входа на залата възпитаници на Професионална гимназия по икономика „Иван Илиев” бяха организирали благотворителен базар. Присъстващите имаха възможност да си закупят разнообразни сладкиши, както и картички с информация за Влади. Събраните средства от концерт-спектакъла ще бъдат преведени по сметката на детето.

Поетичният спектакъл „България - вчера, днес и утре” пресъздаде по оригинален начин историята на страната чрез текст, звук, светлина, музика и талантлива актьорска игра, и развълнува публиката. В началото на събитието, дълбоко и наситено с емоции благодарствено писмо, бе прочетено от името на майката и малката Влади.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)