Избрани Новини

Мъж почина в двора си след фатално падане

65-годишният мъж от Бачево получил тежка травма на главата

Иван Попов, по прякор Пукнята, е намерен в безпомощно състояние в дома си в разложкото село Бачево, информира struma.bg. Той е открит да лежи на двора от негов роднина, който веднага е подал сигнал и на място е изпратена линейка на Спешен център - Разлог, която транспортирала пострадалия до болницата. При прегледа е установено, че Попов има сериозна травма на тила. За инцидента е информирана полицията в Разлог, откъдето започнали разследване, за да се установи дали травмата е в резултат на падане, или от удар с твърд предмет. Ив. Попов е настанен в хирургичното отделение на болницата, където по-късно е починал. Тялото на мъжа е закарано за аутопсия в болницата в Благоевград. Резултатите от нея сочат категорично, че раната е причинена от удар в твърд предмет при падане от собствен ръст.

На мястото в двора на къщата му, където е открит Попов, е имало изградена ниска стеничка, където мъжът се е ударил при падането.

Хора от селото споделиха, че Ив. Попов бил кротък човек и не създавал проблеми. Бил е безработен, изкарвал прехраната си, като помагал на хората от селото за всякаква обща работа. Женен, но със съпругата му били разделени от доста години и той живеел сам. От брака си има две дъщери, които не живеят в Бачево.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)