Избрани Новини

Първа копка по проект за пътища и водоснабдяване правят днес в Разлог

Министърът на земеделието и храните Десислава Танева ще присъства

Днес от 10:30 часа в Разлог на ул. „Христо Ботев” (изхода на града в посока село Баня) кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев и министърът на земеделието и храните Десислава Танева ще направят първа копка по проект „Подобряване на пътната и водопроводна инфраструктура в община Разлог”. Стойността на проекта е 5 859 175,90 лева и се финансира по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013г.

По проекта ще бъде извършена реконструкция и рехабилитация на съществуващи общински пътища с обща дължина от 7,970 километра, реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа на  Горно Драглище и Долно Драглище с обща дължина от 4.196 км.

Проектът цели да се подобри мобилността на населението в Разлог, Баня, Долно Драглище, Горно Драглище, Добърско, както и да се повиши привлекателността за развитие на бизнес в община Разлог чрез подобряване на пътната инфраструктура. Основна цел също така е и подобряване условията за живот и качеството на основните услуги за населението на Горно Драглище и Долно Драглище чрез подобряване на достъпа до качествена водоснабдителна инфраструктура.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов