Избрани Новини

Двама с БМВ-та пратиха четирима в болница

Крими

10-05-2015, 13:13

Снимка:

Varnautre.bg/Архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

И двамата шофьри са на по 21 години

Двама 21-годишни шофьори на  „БМВ” предизвикаха катастрофи с ранени вчера в областта, съобщиха от полицията.

Около 17 часа, между Асеновград и Смолян, лек автомобил „БМВ” излязъл вляво извън пътя и се блъснал в спрял за престой лек автомобил „Опел” с кърджалийска регистрация и паркиран зад него лек автомобил „Мерцедес” със старозагорска регистрация. 53-годишният шофьор на „Опел”-а и 51-годишна пътничка на задната седалка, които по време на удара били в колата, са настанени в болница в Пловдив. „БМВ”-то е управлявано от 21-годишен младеж от Асеновград, който е тестван с дрегер за алкохол и резултатът е отрицателен.

По първоначални данни, причините за катастрофата са движение с несъобразена скорост и загуба на контрол.

Около 21.30 часа същата вечер е настъпило ПТП и с друго „БМВ”. На изхода на село Ръжево Конаре в посока главен път Пловдив – Карлово колата преминала през лентата за насрещно движение и излязла вляво извън пътното платно. С нея се придвижвали четирима младежи от село Бегово – две 21-годишни момчета, единият от които водачът и две 19-годишни пътнички.

 Момичетата са откарани в болница за оказване на спешна медицинска помощ. Няма данни за употреба на алхол от страна на шофьора. По случаите са образувани досъдебни производства.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов