Избрани Новини

Дете изхвърча от кола при катастрофа край Елешница

Майка му карала с висока скорост

Майка и дъщеря са ранени при катастрофа край село Елешница, община Разлог, съобщава dariknews. Инцидентът е станал при облачно време, на мокър асфалт, когато  34-годишната А.Ф. губи управление над автомобила и се блъска в  крайпътен скат.

Тя е шофирала с несъобразена скорост, поясняват от  полицията. В резултат на удара от колата, през капака на багажника,  поради липсата на система за обезопасяване, изпада малолетната й дъщеря, която получава охлузвания и контузии по тялото. Двете са настанени в болницата в Разлог за наблюдение, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Още една катастрофа е регистрирана в полицейската дирекция. 33-годишен шофьор на товарна кола, неспазвайки дистанция от движещия се пред него лек автомобил "Фолксфаген Голф", го застига и удря отзад. Пострадала е возещата се в "Голф"-а жена, която е транспортирана от екип на ЦСМП - Благоевград и е оставена за наблюдение, без опасност за живота. Пробите за наличие на алкохол в кръвта на водачите са отрицателни.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов