Избрани Новини

Луиза Григорова завладява днес "ТАРА-РА-БУМБИЯ”

Три спектакъла ще гледат тази вечер благоевградчани

Утвърдените звезди не само на театъра, но и добре познатите ни от малкия и голям екран – Владимир Карамазов, Захари Бахаров и Юлиан Вергов играят днес в Благоевград. От 20.00 часа на сцената в зала „Пейо Яворов” ще излязат трима приятели- Марк, Серж и Иван, които ще търсят баланса между откровението и лицемерието в името на дружбата, а това ще доведе до поредица от комични обяснения. Постановката „АРТ” от Ясмина Реза и режисьор Антон Угринов провокира напрежение в мъжкото приятелство, но не както се очаква, породено заради жена, а от закупуването на модернистична картина. Забавните моменти и отличната актьорска игра на Владимир Карамазов, Захари Бахаров и Юлиан Вергов се допълват от сценографията на Никола Тороманов и музиката Калин Николов.

Изненадите в „ТАРА-РА-БУМБИЯ” продължават. От 18.00 часа на Голяма сцена на ДТ „Никола Вапцаров” излиза красивата и талантлива Луиза Григорова, добила популярност с ролята си на Алекс в българския сериал „Стъклен дом”. Този път актрисата влиза в ролята на „Евридика в подземния свят”. Драматичен театър- Пловдив ще „порази въображението” с постановката от Сара Рул с режисьор Стойко Мурджев. Освен магическото превъплъщение на Луиза, на сцената на благоевградския театър една красива приказка за загубата, която те кара да вярваш още по- силно ще разкажат Петко Венелинов, Стефан Попов, Боряна Братоева, Мариана Йотова, Радина Думанян, Дамян Тенев, Тодор Дърлянов, Троян Гогов. Сценографията и костюмите са дело на Марина Райчинова, музика Петър Дундаков, сценична пластика и циркови номера Бенита Примо, мултимедия и интерактивна среда Петко Танчев, видео Георги Вачев. Песните в постановката изпълняват Гергана Димитрова и Росен Балкански.

Цикълът от мистерия и комедия в територията за млад театър „ТАРА-РА-БУМБИЯ” ще бъде затворен от „Траевремене” от Радослав Чичев. Изненадата е мястото на провеждане на постановката - последният етаж на LARGO Mall. Началото на постановката с режисьор Ида Даниел е 22.00 часа. Елена Димитрова, Мариета Петрова, Мирослава Захова, Александър Митрев, Петър Мелтев, Юлиян Петров и Марий Росен разкриват синдрома  на „Изтърбушената секунда”. Дизайнът на постановката е на Деница Бояджиева, среда - DONTDIY и студентите от студио ПРОJЕКТИРАНЕ, а композитори на музиката са Тодор Стоянов и Александър Даниел.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов