Избрани Новини

Вандали нарязаха за втори път гуми на санданчанин

Преди половин година нарязали и четирите гуми на колата

Товарен бус, паркиран на ул. „Солидарност” в Сандански, осъмна с две срязани гуми завчера сутринта, пише struma.bg. Собственикът Кирил Бакалов оставил вечерта автомобила пред входа на жилищната сграда, в която живее със семейството си, сутринта гумите били срязани.

„Гумите са нови, купих ги преди месец. Това е за втори път, преди половин година и четирите гуми на буса бяха срязани”, оплака се К. Бакалов. „Не знам за какво го правят това. Да направиш лошо на човек и след това да се радваш - е това не го разбирам”, сподели той. К. Бакалов е подал сигнал в полицията, но не се надява извършителят на вандалския акт да бъде установен, както не е открит и първия път.

На същата улица преди близо половин година били срязани гумите на „Рено” и „Нисан”. Пак там по същото време с коктейл „Молотов” е запален лизингов автомобил „Тойота”. Извършителите не са установени. Собствениците на пострадалите автомобили са уведомени от полицията, че няма данни за извършителите и няма срещу кого да си търсят правата в съда.

Бакалов каза, че не може да хвърля обвинения срещу никого. „Не мога да посоча в полицията кой е извършителят. Това е работа на органите на реда. Но и те са безсилни или безпомощни в цялата тази вандалска серия на улицата”, заяви Бакалов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов