Избрани Новини

Собственици на крайбрежни заведения излизат на протест

Мисия Варна

20-05-2015, 13:59

Снимка:

Varnautre.bg (архив)

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Забраниха колите на Крайбрежната

Искат да влизат с колите си на Крайбрежната алея

Протест срещу забраната за достъп до Крайбрежната алея и лиспата на конкретни срокове за укрепване на срутилия се скат подготвят собственици на заведения. Демонстрацята под наслов "Протест за правото ни да работим" е насрочена за утре от 17 часа пред плувния комплекс "Приморски".

Бизнесмените настояват да разберат кога ще започнат и в какъв срок ще приключат укрепителните дейности по ската. Според тях през това време те и клиентите им трябва да имат свободен достъп с коли до алеята през входа до басейна, а в петък и през почивните дни автомобилите - от 19 до 5 часа. Освен това собствениците искат времето за зареждане да бъде увеличено с още два часа – до 10 часа заради трафика, който не позволявал да се вместят в периода от 6 до 8 часа.

Те обръщат внимание, че от функционирането на обектите им касае осигуряването на доходите на стотици семейства и фирми. "От нашата работа са зависими не само нашите служители, но и нашите контрагенти, доставчици и партньори. Имаме и пълната подкрепа на клиентите си", твърдят бизнесмените. Те се заканват да протестират ежедневно, докато не получат конкретни отговори по исканията си.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов