Избрани Новини

Благоевград вече има "Бебе на града” 2015

Новороденото бебе е момче и се казва Йоан

Списание "9 месеца" ориса „Бебе на Благоевград - 2015“ и награди с грамоти кмета на Община Благоевград д-р Атанас Камбитов и директора на МБАЛ- Благоевград д-р Огнян Митев за усърдната им работа.

Благоевград вече има „Бебе на града” 2015. Новороденото бебе е момче и се казва Йоан. Роденият късметлия тежи  3,650 кг и е висок 52 см и е второ дете в семейството. Първото дете се казва Владимир и е на 4 год. и 6 месеца. Щастливата майка пък се казва Дафинка Кехайова и е на 32 год. "Родих и първото си дете в тази болница, тук получавам огромно внимание. Чувствам се спокойна за себе си и за сина си", сподели развълнуваната майка. Тя благодари за професионализма на медицински екип в състав: д-р Константинова (оператор), д-р Калпазанова (неонатолог), ас. д-р Костадинова (оператор) и д-р Димитров (анестезиолог).

Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов изненада с голям букет младата майка и пожела здраве и щастливо детство на новородения Йоан. Екипът на списанието връчи грамоти за кмета и за болницата и специално изработена за инициативата „Бебе на града” статуетка на щастливата майка.

Жителите на Благоевград празнуваха заедно с щастливото семейство и с екипа на „9 месеца” в центъра на града, пред МОЛ "Largo", където отправиха пожелания към новороденото, а някои от тях спечелиха и награди. Списанието бе осигурило подаръци за бебето на града, както и за активните жители на Благоевград.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов