Избрани Новини

Валидираха марка "100 години футбол в Дупница“

Марката е с 11 хиляден тираж

На тържество в заседателната зала на Община Дупница официално бе валидирана марка по случай 100-годишнината на футбола в Дупница, съобщава zadupnitsa.com. Моментът е още по-исторически, тъй като за първи път в историята на Кюстендилска област се валидира марка, обясни представителят на Български пощи Александър Пандурски. "На марката е изобразен отборът от 1962 година, цената на една марка е 65 стотинки, а тиражът е 11 хиляди. От този момент тя е вече в употреба", обяви от трибуната Пандурски, след което последваха бурни аплодисменти.

Официалното валидиране бе направено с участието и на най-успешния треньор на Дупница за всички времена Янко Динков и кметът на града Методи Чимев, които натиснаха заедно първия печат.

" "Марек" е запазена марка в българския футбол. Щастлив съм от факта, че съм днес тук и мога да връча признанията от името на г-н Борислав Михайлов и БФС на заслужилите", заяви председателят на Зоналния съвет на БФВ Валентин Чакъров. Той награди с почетен плакет кмета Методи Чимев за усилията в развитието на футбола в града. Златни значки получиха Янко Динков, Сашо Паргов и Стойчо Милев, което е най-високата награда от БФС.

Грамоти получиха и ветераните от различните ери на дупнишкия футбол, между които Сашо Райнов, Георги Сапинев. Венци Петров и други. Наградени бяха и всички футболисти и деятели. Наградата на един от любимците на феновете Димитър Димитров-Мики пък получи синът му Иво, който пристигна от САЩ минути преди самата церемония.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)