Избрани Новини

Добър диалог направи кметът Георги Икономов с жителите на Банско

Завърши поредицата от срещи на градоначалника в общината

Завърши поредицата от срещи, които градоначалникът Икономов проведе с граждани на Банско по райони с цел кметът лично да чуе мнението и проблемите на хората. Жителите на града бяха запознати с общинските инфраструктурни проекти, които се изпълняват в момента, градоустройствените проекти за Общ устройствен план и за новите селищни образувания, рехабилитацията на улици с монтирането на подземни колектори за премахване на висящите кабели, изграждането на първите два етапа от улица "Гоце Делчев", изграждане на кръгово кръстовище на ул. „Рила“ и др.

По време на срещите бе коментирано организирането на двата нови фестивала „Бохеми“ и “Bansko beat” и намеренията на общинското ръководство музикалните форуми да привлекат повече туристи през летния сезон и да превърнат Банско в още по-атрактивна дестинация.

„Срещите ми дадоха възможност за обратна връзка, необходима като коректив при управлението. Отправени бяха искания за ремонт на вадите, за справяне с неразумното шофиране по градската улична мрежа чрез поставяне на спящи полицаи и други. Всяко отправено предложение е записано и ще бъде изпълнено. Благодаря на всички, които проявиха желание за диалог и се срещнаха с мен и моя екип. Радвам се, че постъпиха предложения, които ще бъдат взети под внимание и част от тях ще бъдат изпълнени“, каза Икономов и благодари на всички граждани за тяхното участие.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов