Избрани Новини

„Пирин“-Благоевград в решаващ мач за влизане в „А“ група

"Орлетата“ ще излязат в битка на стадиона срещу ФК „Бургас“ от 17:30 ч.

ОФК „Пирин”- Благоевград излиза днес на стадион „Христо Ботев” в мач срещу ФК „Бургас”. Началото на срещата е от 17.30 часа. Входът е символичен - 2 лв. Община Благоевград също ще подкрепи ОФК „Пирин” на стадион „Христо Ботев” и призовава всички истински фенове да застанат до тях.

Организират се и групи в социалната мрежа Фейсбук, като присъствие на стадиона са потвърдили близо 800 души. Навсякъде могат да се видят надписи „Пирин” в “А” група, „Ние сме с вас, момчета!”, „Хайде полетете! Хайде победете!”. Феновете на ОФК „Пирин” непрекъснато приканват за подкрепа на отбора, който даде заявка с добрата си подготовка и игра за заслужено място в „А” група. Човекът, който най-много подкрепя благоевградската гордост и чиято цел бе именно място на отбора в “А” футболна група, е кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов.

„Орлетата” се намират на второ място във временното класиране на „Б“ групата, което дава право на промоция в елита. Те имат аванс от две точки пред третия – „Локомотив“ Горна Оряховица. Ако утре завършат дори при равен резултат, това пак ще им гарантира второто място в крайното класиране.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)