Избрани Новини

Седмина пострадаха при катастрофи в Пиринско през почивните дни

Поголовно неспазване на пътните правила отчитат от полицията

Седмина бяха ранени при пътно-транспортни произшествия на територията на Пиринско в почивните дни.

На 29.05.2015г. около 18:00 часа на кръстовище, образувано от ул. ”Ал. Стамболийски” и ул.”Хилендар” в гр.Благоевград лек автомобил „Фолксваген Голф” с 49-годишен водач от Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост по ул.”Хилендар”, завивайки на ляво, блъска неправилно пресичаща пътното платно 51-годишна жена. Вследствие на инцидента с хематом на главата и травма на ляв глезен е пострадала пешеходката, която е настанена за лечение в клиника „Пулс” в гр.Благоевград, без опасност за живота. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на пешеходката и водачът на автомобила е отрицателна.

На 30.05.2015г. около 14:00 часа на ул.”Дунав” в Гоце Делчев неизвестно към момента МПС не спира на пътен знак Б2 /Стоп/ и отнема предимството на лек автомобил „Тойота” с 39-годишна водачка от Мусомища, движещ се по път с предимство, което е наложило навлизането на лекия автомобил „Тойота” в лентата за насрещно движение, при което същия се блъска в лек автомобил „Опел Каравана” с 39-годишен водач от Мусомища. В резултат на инцидента без опасност за живота е пострадало момиченце на 8 години, което е пътувало в лекия автомобил „Тойота”. След извършен медицински преглед детето е освободено за домашно лечение. Работата по установяването на неизвестното МПС и неговия водач продължава.

На 30.05.2015г. около 20:00 часа в РУ-Гоце Делчев е постъпило съобщение от ФСМП-Гоце Делчев за пострадали лица от ПТП. От пристигналите на място полицейски служители е установено, че около 15:30 часа на същата дата на път II-19 между Гоце Делчев и Ново Лески, лек автомобил „Волво” с 47-годишна водачка от Гоце Делчев е излязъл в дясно от платното за движение и се е преобърнал, като вследствие на настъпилото ПТП, без опасност за живота, са пострадали: водачката на автомобила, две жени на 31 години и 64 години и двете от София и момченце на 6 години от Гоце Делчев, които са пътували в автомобила. След извършен медицински преглед пострадалите са освободени за домашно лечение.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов