Избрани Новини

Шофьор на автобус №75 кара мъртво пиян (обновена)

Животът

01-06-2015, 16:23

Снимка:

© Sofiautre.bg

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Шофьор на автобус №72 наби пътничка

Изнервен ватман заряза трамвая си

Мъжът влизал в насрещното и се качвал по тротоарите, където се движат майки с деца

Шофьор на градския транспорт в София управлява автобус мъртво пиян. За това сигнализира уплашена пътничка пред Агенция ПИК. Тя се качила на автобус номер 75 от спирката на театър "София" в 15:15 часа.

"През цялото време шофьорът се държеше неадекватно. Няколко пъти взе завои, навлизайки в насрещното. След това пък псуваше шофьорите, които му бибиткаха", разказа тя. На всичкото отгоре близо до последната спирка - на автостанция "Гео Милев", наквасеният шофьор качил рейса на тротоара.

"Като по чудо не удари няколко майки с деца, които в този момент се движеха по него", допълни възмутената читателка.

В автобуса се возели още няколко жени. Всички те слезли от него в около 15:40 часа. Разминали се само с уплахата, но били на мнение, че шофьорът джигит трябва да бъде наказан сурово.

В допълнение към зловещата история, до шофьора седял друг негов колега. Той бил в униформена синя риза и пиел бира. Жената е убедена, че той също управлява автобус на градския транспорт, защото двамата си говорели за графика си тази седмица.
"Веднага след сигнала е направена проверка по случая. Всички водачи на автобуси бяха проверени и не бе открито подобно нарушение", заявиха от пресцентъра на Столична община за Sofiautre.bg 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов