Избрани Новини

С игри и забави премина 1-ви юни в Благоевград

Клоуни и работилници занимаваха малчуганите

Пиратско шоу, хиляди раздадени балони, награди и изненади бе подготвила община Благоевград за най-малките жители на града и всички, които празнуват Международния ден на детето. В пъстри шатри на площад „Георги Измирлиев” се създаваха пиратски реквизити- превръзки за очи, знамена, сами от балони, куки, децата рисуваха свои любими картини и се радваха на внимание от аниматорите.

В образа на клоуни Жанет Керанова и актьорите от Куклен театър разсмиваха малчуганите  и им подаряваха пъстри балони.

БЧК - Благоевград бе разпънал една от любимите на деца и възрастни игра „Не се сърди, човече”. Организирани бяха и скачания с чували, а участниците получаваха награди. Първи юни поставя и началото на седмицата на водното спасяване, за което разясняваха доброволците от Български червен кръст.

Музикално-танцова програма поднесе добро настроени на жители и гостите  на празника. Втората част на детския празник продължи от 18.00 часа отново на площад „Георги Измирлиев” с празничен концерт на Детско-юношеска вокално-инструментална школа „Звънче” от  Велинград и Градски детски хор при НЧ”Н.Й.Вапцаров – 1866” – Благоевград.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)