Избрани Новини

Медали за младите гимнастички от "Пирин“

Това е първото им участие в национално състезание

С медали и грамоти младите гимнастички от спортен клуб по художествена гимнастика „Пирин“  - Благоевград се завърнаха от национално състезание в столицата. Момичетата имаха възможността да се включат в професионалното състезание "Цветята на България" в София, което се провежда за 25-та поредна година. Благоевградските художествени гимнастички спечелиха и специален приз за най-голям отбор в спортната изява. Младите грации получиха своите първи медали от български световни шампионки, сред които бе и Симона Пейчева.

Над 500 деца от 22 клуба в страната участваха в традиционния турнир по художествена гимнастика "Цветята на България", който се проведе в зала "Фестивална".  Всяка година участват стотици талантливи гимнастички от цялата страна, като най-малките са едва тригодишни. Тази година в турнира имаше и международно участие, като присъстваха малки гимнастички от Австрия.

Клуб по художествена гимнастика „Пирин“  Благоевград с ръководител Лидия Стоянова се представи блестящо и даде заявка за бъдещи успехи и участия на спортните подиуми.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)