Избрани Новини

Учредяват общинска структура на Жени ГЕРБ – Кюстендил

МГЕРБ в Рила с ново ръководство

В един и същи ден – на 4 юни, ще бъде учредена общинска структура на ЖЕНИ – ГЕРБ в Кюстендил и ще бъде проведено събрание за избор на ново ръководство на младежите от Рила.

Само преди седмица дамите от ГЕРБ създадоха своя структура в Бобошево, а до края на месеца ще бъдат учредени организации на жените и в останалите общини.

Събранието на Жени ГЕРБ – Кюстендил ще се проведе от 18:00 часа в малката зала на читалище „Братство”. На него ще присъства общинският ръководител Виктор Янев, организационният секретар и член на НИС на ЖГЕРБ Михаела Крумова, областният клубен ръководител на дамите  Реонита Йорданова, както и общинското ръководство на партията.

Изборът на нови лидери на младежкото ГЕРБ в Рила ще се проведе от 17:30 часа в залата на Общината. Областният ръководител и областният секретар на младежите Мая Станойкова и Иво Саев ще бъдат гости на събранието.

На номинациите за ново младежко ръководство ще присъства общинският координатор на партията в Рила Иван Владимиров и кметът Георги Кабзималски.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов