Избрани Новини

"Банско Бийт“ обявява конкурс за непопулярна българска група

Победителите с уникален шанс да се изявят рамо до рамо с най-големите

Изненадващите събития, свързани с фестивалното градче Банско, продължават! Този път организаторите на „Банско Бийт“ – фестивалът най-близо до звездите, дават шанс на младите таланти да се изявят рамо до рамо с най-големите в музиката. Събитието ще се състои на 10 – 11 юли, а надпреварата е с начална дата 5-ти юни. Ако сега правите първите си стъпки като банда и знаете, че пътят ви е предначертан и сочи право нагоре, значи е време да се запознаете и останалите с намеренията си. Как? Запишете се с приятелите в конкурса за непопулярна БГ група. Кога? Старт -  5 юни, 2015.

Конкурсът ще дадe право на участие на една българска група на първия фестивал Bansko Beat Music Experience. Гласуването ще става на Facebook страницата на Bansko Beat, като събралата най-много лайкове група ще спечели участие на фестивала! Желаещите да участват трябва да изпратят на имейл адрес: festival@banskobeat.com попълнен формуляр, който могат да изтеглят от ТУК, заедно с техни снимки. Изисквания:

- участникът трябва да има не по-малко от 10 авторски песни

- участникът да не се е изявявал на основна сцена в рамките на български фестивал

Изпратете до 15 юни 2015:

- попълнен формуляр

- не повече от две авторски песни на линк, подходящ за споделяне във Facebook – YouTube, Vbox7, Soundcloud, etc.

- снимки

Гласуването продължава до 30-ти юни. Победителят ще бъде обявен на 1-ви юли. Събитието ще се проведе с медийната подкрепа на БГ Радио. Екипът на „Бохемия Ентъртейнмънт“ цели да увлече всички пристрастени към качествената и запомняща се музика в звезден фейерверк.

10-11 юли – Кабинков лифт, Банско. Точно до звездите. Билети в мрежата на Eventim.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов