Избрани Новини

В Кюстендил учредиха общинска структура на Жени ГЕРБ

Новото общинско ръководство предстои да бъде утвърдено

Дамите от ГЕРБ - Кюстендил учредиха своя общинска структура. На учредителното събрание, провело се в четвъртък вечер, присъстваха общинският ръководител Виктор Янев, Михаела Крумова - член на НИС на ЖГЕРБ и Реонита Йорданова, която преди няколко месеца бе преизбрана за областен клубен ръководител на дамите. Димитрина Христова и Юлияна Божилова са двете номинации за общински клубен ръководител на дамската структура. Три дами бяха номинирани за клубен организационен секретар - Ани Георгиева, Юлияна Божилова и Милена Симеонова. Новото общинско ръководство предстои да бъде утвърдено след решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Общинският ръководител Виктор Янев поздрави дамите за инициативността от тяхна страна, пожела им мъдро да направят своите номинации и да съумеят да се превърнат в отлично работеща организация. Янев отбеляза, че в последните години ПП ГЕРБ в лицето на Изпълнителната комисия, на Борисов и на Цветанов обръща сериозно внимание на това жените да бъдат част от ръководството не само на политическата партия, но също така и да заемат възлови места в централната власт. "Политическа партия ГЕРБ разчита не само на цялата си членска маса, но най-вече на жените от нея", подчерта той. Като сериозен пример за това даде избирането на Румяна Бъчварова за министър на вътрешните работи.

Събранието бе ръководено от Михаела Крумова, с която дамите имаха възможност да обсъдят, вълнуващите ги актуални теми, да дадат своите идеи и предложения за общественополезни инициативи, които да бъдат реализирани от новоучредената структура на ЖГЕРБ - Кюстендил.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов