Избрани Новини

Учителите от гимназия "П. Яворов" в Петрич са недоволни от директора

Не е успял да напише стойностен проект за развитието на училището.

Пълно разочарование цари сред колектива на елитно школо в Петрич, след детронирането на бившата директорка Ванева, съобщава struma.com. В гимназия "П. Яворов" колегите на сегашната директорка Анка Янчева казват, че са очаквали много повече от нея, а тя не оправдала гласуваното и доверие.

Всъщност конфликтът в гимназията не е приключил, поясниха част от учителите, попитани за условията на работа, след напускането на предишната директорка.

"Тя не оправда очакванията ни. Не изпълни нито от едно от обещаните приоритети за училището и в частност към колектива. Не изпълни обещанието си да увеличи заплащането, едното от условията, заради което стачкувахме по времето на Ванева". Разочарованите учители смятат също така, че сегашната директорка не е успяла да напише стойностен проект за развитието на училището.

С това недоволните от управлението считат, че могат да се разрешат много проблеми в сферата на дейности, свързани пряко с обучението, като например материалната база. Такива проекти се печелят от всички училища, само при нас е затишие, казват в своя защита противниците на сегашната школска директорка. Голяма част от работата на директорката вършела нейната заместничка.

”Очаквахме от нея много да направи, но се излъгахме. За съжаление истината е такава.”, казаха в един глас учителите от гимназия "П. Яворов".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов