Избрани Новини

Летни музикални вечери на открито в Благоевград

Богатата културна програма продължава

Богатата културна програма продължава. След театралния фестивал, филмфеста, 3Д фестивала, мащабните кампании, свързани с книгата, водния празник и двата концерта със световноизвестни изпълнители благоевградчани ще бъдат зарадвани с пет концерта на открито.

Първият концерт от програмата е на Камерна опера – Благоевград. Екипът на операта е подготвил различен сценарий, като ще се включат с два концерта на 12-ти юни и 19-ти юни. И двата концерта ще са в петъчни вечери от 19:00 часа на пл. „Македония” пред сградата на Камерна опера.

Едни от най-известните български изпълнители - DJ Дончo, Михаела Филева, Pavell,  Venci Venc', Пламен и Иво, Жана Бергендорф, Криско, Сантра, Моисей, Кристо, Лора Караджова и 100 Кила ще пеят на сцена на пл. „Георги Измирлиев” на 18-ти юни от 20:00 часа. Причината за съзвездието е концерт на радио и телевизия The voice.

Летните музикални вечери на открито в Благоевград ще бъдат закрити с два концерта на 23-ти юни. Първият концерт е на Китаро-мандолинен оркестър "Пирински звуци" от 18:30 часа. Той ще се проведе в двора на Мощанската къща в стария кв. „Вароша”, а вторият концерт, с който ще се закрият лeтните музикални вечери, е на БигБенд – Благоевград. Любимият бенд на благоевградчани ще представи парчетата си на пл. „Македония” от 19:30 часа.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов