Избрани Новини

Футболистът Илиян Чавдаров зарадва непозната жена

Доблестната постъпка просълзи жената

Футболистът от школата на „Велбъжд", последно играл в „Пирин"- Разлог, Илиян Чавдаров, помогна на жена да не изгуби голяма сума пари, предаде Дарик. Той вижда как тя губи портфейла си, малко след като е теглила пари от банкомат. Настига я, връща й портфейла, в който има около 1 000 лв. Чавдаров е заедно с негов братовчед и по случайност теглят пари от същия банкомат, след дамата. Потърсен за коментар, футболистът каза:
„Тръгнахме към центъра на Кюстендил, жената ходеше пред нас. В един момент извади кърпичка от джоба си и в същото време портфейла й падна на земята, без тя да разбере. Аз видях и побързах да я догоня и да й го върна. Тя ми благодари от сърце. Много е важно да бъдеш човек. Принципите на човек никога не трябва да изчезват. Точно в този момент имах само 10 лв. в джоба, но човещината е по- важна от всичко".
Илиян Чавдаров бе категоричен: „Всичките пари и цялото злато на света не могат да се сравнят с ДОБРОТО, а чистото сърце и добра душа ги притежават само истинските, земни и различни хора".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов