Избрани Новини

Мълнии подпалиха къща и плевня в Благоевградско

Екипите на пожарна безопасност гасиха пожари в цялата област

Паднали мълнии по време на гръмотевична буря подпалиха къща и плевня.

Първият пожар избухнал в плевня в хаджидимовското село Блатска на 13.06.2015г. около 15:25 часа. Огънят, който успял да унищожи около 12 кв. м покривна конструкция и около 1 куб. м. дървен материал, е погасен от екип на РСПБЗН-Гоце Делчев.

Следващият пожар лумнал около 15:40 часа в същия ден в къща в разложкото село Бачево. Огънят е погасен от екип на РСПБЗН-Разлог, изгорели са около 120 кв. м. покривна конструкция.

На 14.06.2015г. около 06:30 часа е получен сигнал за пожар в навес на хотел, находящ се в Мелник. Огънят е погасен от екип на РСПБЗН-Сандански. Изгоряла е покривната конструкция. Малко по-късно същия ден около 08:20 часа се подпалила стълбищна площадка на дом в Петрич, която е погасена от екип на РСПБЗН-Петрич. По време на пожара са изгорели врата и обувки.

Около 11:15 часа е получен сигнал за пожар в хранителен магазин отново в Петрич. Погасен от екип на РСПБЗН-Петрич. Малко по-късно около 17:30 часа е пламнал пожар в поле в землището на петричкото село Марино поле, при който са изгорели лозови насаждения.

Последният огнен инцидент е регистриран около 19:20 часа в поле в мазе на хотел в Петрич. Погасен от екип на РСПБЗН-Петрич, информира struma.com.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)