Избрани Новини

Откраднаха 4000 лева от товарен автомобил в Сапарева баня

Горя ресторант в Кюстендил

Бързо полицейско производство е започнато в РУ Дупница срещу 27-годишен кюстендилец, който е установен на 12 юни в гр. Бобошево да управлява лек автомобил “Фолксваген” след употреба на алкохол. Дрегерът е отчел резултат 1. 67 промила алкохол в издишания въздух.

Досъдебно производство срещу неизвестен извършител за простреляно куче е започнато в РУ Дупница на 13 юни. Сигналът е подаден от собственичката.

В събота в РУ Дупница са заявени кражба на 4000 лв. от товарен автомобил и повреждане на преден капак на лек автомобил в гр. Сапарева баня. Вчера в района на Рилския манастир са повредени ключалките на 2 паркирани автомобила, извършена е кражба на 2 раници с дрехи и фотоапарат от трети автомобил. Местопроизшествията са обслужени от дежурни полицейски групи. Работата по установяване на извършителите на деянията продължават РУ Дупница и РУ Рила.

През почивните дни екипи на РСПБЗН са гасили 6 пожара в областта. 5 от тях са причинени поради небрежност и материални щети не са допуснати. Един е възникнал поради късо съединение, възникнал в ресторант в Кюстендил вчера. Унищожени са бяла, черна и компютърна техника. Няма пострадали хора.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов