Избрани Новини

Обсъждат нови проекти за благоустрояване на Гоце Делчев

Публичният дебат на поредните важни за града проекти е открит за гражданите

Обществено обсъждане на нови проекти, продължаващи благоустрояването на Гоце Делчев, организира общинската администрация тази вечер от 17,30 часа в малката зала на Дома на културата. Публичният дебат на поредните важни за Гоце Делчев проекти ще бъде открит за граждани и в тази връзка от кметската администрация канят всички жители на града и общината да вземат участие, като могат да направят и своите предложения относно изпълнението на проектите.

По време на обществената дискусия гражданите ще бъдат запознати с идейните решения за благоустрояване на новите обекти, както и с предвидените за изпълнение строителни дейности.

От община Гоце Делчев се надяват на активно присъствие и градивни идеи от страна на жителите на града, представители на бизнеса, институции и неправителствени организации, които ще бъдат взети под внимание при реализирането на инициативите по благоустрояване.

На форума всички присъстващи ще могат да споделят освен гражданската си позиция и своите идеи и виждания, да изкажат мнение по предложенията за идейни решения на следните обекти:

Второ основно училище „Гоце Делчев”, Трето основно училище „Братя Миладинови”, ОДЗ №1 ”Калинка”, ЦДГ №4 "Радост”, Детска ясла „Пролет”, Дом на културата, ж.к. „Дунав", ж.к.”Юг”,

междублоково пространство в кв.52 (до Дом на културата) и междублоково пространство в кв.107 (пред Клуба на пенсионерите).

Идеи и предложения от гражданите общинарите ще очакват днес по време на обсъждането  и за предстоящото благоустрояване на улиците: „Калоян”, „Братя Миладинови”, „Неофит Бозвели”, „Христо Матов”, „Патриарх Евтимий”, „Екзарх Антим І”, „Бузлуджа”, „Драгоман", „Полковник Дрангов”, „Арда”, „Марица”, Тунджа”, „Пирин”, „Екзарх Йосиф”, „Цариброд”, „Иларион Макариополски”, „Христо Силянов”, „Преспа”, „Вихрен”, „Враня”, „Пирот”, „Ниш”, „Гьорче Петров”, „Кичево”, „Дебър”, „Стефан Захариев”, „Атанас Дуков”, „Кръстьо Сарафов”, „Атанас Свещаров” и „Прилеп”.

Общественото обсъждане  се провежда в рамките на проект „В подкрепа на Община Гоце Делчев за следващия програмен период 2014-2020 г.”, финансиран от Оперативна програма “Регионално развитие” 2007-2013 г.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов