Избрани Новини

Започват Летните театрални празници в Разлог "Звездите на театъра”

Началото на театралните празници е в 20:00 часа

Днес започват Летните театрални празници в Разлог „Звездите на театъра”. В 19:30 часа на площада пред културния дом в Разлог по червен килим и под аплодисментите на техните фенове ще преминат театралните звезди на България.  Началото на театралните празници ще бъде дадено точно в 20:00 часа.

Първи по червения килим ще се разходят Нона Йотова и Никола Анастасов, който е официален гост на Театралните празници в Разлог. 50 театрални и музикални звезди ще се качат на сцената в планинския град от 24 до 30 юни. Бели лилиуми, червени рози, хризантеми и свежи плодове ще бъдат подредени в гримьорните за актьорите. По традиция Разлог посреща театралните звезди на българската сцената с бурни аплодисменти и пълни салона на всяка постановка.

Камен Донев с неговия концерт-спектакъл “Оркестърчи” ще открие театралните празници в Разлог. След него на сцената ще се качи Малък градски театър “Зад канала” с постановката “Чиста къща”. На 26 юни Мариус Куркински представя своя спектакъл “Юбилей”. На 27 юни ще се играе “В полите на Витоша”, представен от Театър “Българска армия”. След него е ред на “Секс комедия в лятна нощ”. На  29 юни “Дон Жуан” ще завладее Разлог. Закриването на театралните вечери е на 30 юни с  “Bella Donna” на Сатиричен театър „Алеко Константинов”.

Всички постановки се радват на голям интерес и заслужават да бъдат гледани. Все още има билети за всички спектакли, уточняват организаторите - Община Разлог и Нона Йотова.

Т



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)