Избрани Новини

Съратници на Николай от Френския легион издирват убийците му

Крими

27-06-2015, 10:05

Снимка:

viaranews.com

Автор:

blagoevgradutre.bg

Всичко от Автора

Чивиев беше бит до смърт от четирима мъже на магистрала Струма вчера

Добре е, хората, които убиха Николай Чивиев да знаят нещо много важно, където и да се крият, не могат да избягат, това заяви собственикът на "Агромах", Методи Бачев пред struma.com.

Чивиев беше бит до смърт от четирима мъже на лот 4 на магистрала Струма вчера.

"Николай 17 години е служил във Френския легион, заедно с още 15 мъже на честта, заедно са попадали в плен, заедно са воювали и клетва са дали, ако някой пострада, другите да отмъстят за него", казва той.

"Колкото и да бягат, където и да се крият екзекуторите на Николай трябва да знаят, че ако полицията не ги хване, то легионерите няма да спрат да ги преследват и да ги изправят пред съда, добре е да го знаят тези изверги", казва още Бачев страшно разстроен от случилото се. Той все още е шокиран от преживяното, Николай издъхнал почти пред очите му. Бачев е бил и последният човек, с когото Николай е говорил.

"Никой няма право така без причина да отнема човешки живот, това е баща на 3 деца, 3 деца остават сираци, едно цяло семейство осиротя, изпратило баща и съпруг, честно и почтено да припечелва хляба си. Надявам се, полицията да впрегне целия си актив и арсенал и да залови виновниците, колкото по-бързо толкова по -добре", ридаейки говореше Бачев.

Снощи приятели на Николай и собствениците на "Агромах" се събираха пред полицията в Сандански, други бяха в Благоевград и всеки с идеята да помогне с каквото може. От всички страни на България започнаха един по един да пристигат легионерите, колеги на Николай.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов