Избрани Новини

"Пирин“ и "Банско“ играят в сряда в Белица

С орлетата ще трнират и бивши юноши на клуба

Четвъртата контролна среща на новака в „А“ група „Пирин“ Благоевград срещу „Банско“ ще се играе в сряда от 18:00 часа на стадиона в Белица, съобщава e-79. Първоначално двубоят бе предвиден да се състои в Банско.

Досега в предсезонните контроли „Пирин“ победи последователно „Созопол“, „Ботев“ и „Локомотив“ Пловдив, като „орлетата“ все още не са допуснали и гол във вратата си. „Банско“ пък загуби единствената си проверка досега срещу „Монтана“.

Форма с „Пирин“ на лагера в Банско поддържат и двама талантливи юноши от Благоевград, които ще играят в Германия. Това са 19-годишният Манол Чапов, който играе за юношите на „Вупертал“ и Денис Цолев, който ще играе за втория отбор на Хамбургер. Цолев е юноша на „Пирин“ Благоевград, мина и през юношите на „Славия“ и „Лудогорец“ и дори бе част от мъжкия отбор на разградчани по времето на Стойчо Стоев. На нова година разтрогна договора си с шампионите по взаимно съгласие. И двамата имаха тежки контузии и затова подготовката им с „Пирин“ ще бъде от голяма полза.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов