Избрани Новини

"Орлетата" приключиха летния лагер с победа

Победиха "Септември" Симитли с 3:1

Футболистите на "Пирин" победиха в поредната си контрола с 3:1 срещу "Септември" Симитли в мач, игран в село Крупник, съобщава struma.com. Благоевградчани бяха по-напористият тим на терена и рядко допускаха съперника в близост до наказателното си поле.

Мачът започна с неприятен инцидент, след като Тошев и Марков се сблъскаха неловко, а последния напусна терена със съмнение за счупена скула.

В 13-та минута пиринци вече водеха в резултата, като точен за благоевградчани бе Благой Наков, след отлична триходова комбинация и асистенция на Николов. С това положенията за първата част почти се изчерпаха.

През втората част срещата отново започна в добро темпо, като благоевградчани бързо удвоиха преднината си с гола на Благов, който завърши отлично двойно подаване с Наков.

В 62-та минута резултата вече бе класически, като току що влезлият като резерва Хаджииванов реализира добро центриране на Башлиев и мушна топката под плонжа на вратаря.

Втори червена картон в контролите си изработи Венцислав Бенгюзов, който за 30 мин. игра след почивката набързо си изкара два жълти. Въпреки че имаха още хора в резерв, пиринци продължаха до край мача с десет души, по нареждане на треньора Матушев.

Почетното попадение за симитличани бе дело на Гогов в 78-та минута.

Орлетата приключиха с лагера в Банско с тази контрола, като остават още две – с Левски в сряда, като мачът ще се играе в Самоков от 18:00. Предстои и официалното представяне на тима следващата събота, когато е срещата с "Ганджасар" Армения. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов