Избрани Новини

Клиентите на ЧЕЗ вече могат да плащат през терминали в цялата страна

Животът

05-07-2015, 13:09

Снимка:

Архив, Velikotarnovoutre

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Обвиниха двама елтехници за смъртта на дете, ударено от ток

Клиентите на ЧЕЗ вече могат да плащат сметките си за електроенергия на над 1 000 терминални устройства Cashterminal на територията на цялата страна, по всяко време на денонощието, във всеки календарен ден, съобщават от пресцентъра на ЧЕЗ България. Услугата може да се намери в раздел Електричество, както и на бърз бутон в горната част на екрана. Необходимо е да се преведе дължимата сума по клиентски номер и фактура. Клиентът получава защитеност и сигурност на извършените операции, както и законен документ за доказване на извършените от него плащания, а самото плащане става в рамките на няколко секунди.
Вече 10 години ЧЕЗ работи в България отговорно и с грижа за своите клиенти. За този период компанията разработи и предлага близо 100 вида услуги на клиентите си, сред които електронна фактура, SMS известяване за предстоящо прекъсване на захранването, SMS проверка на сметка, денонощна телефонна линия, енергийна ефективност, заявяване на услуги по телефона и през уебсайта, безкасови плащания. С новия си партньор – Cashterminal, ЧЕЗ разширява възможностите на клиентите си и им дава избор чрез множеството, предлагани и в момента от компанията, удобни начини за плащане на сметки - чрез сайта на ЧЕЗ, чрез банкомат, с директен дебит, интернет банкиране, чрез Ипей, на каса. От стъпването си в България през 2004 г., ЧЕЗ винаги е поставяла във фокуса на дейността си клиента и подобряване качеството на обслужването. Броят на местата за плащане бе увеличен от 319 до над 4 800, бяха открити 32 Центъра за обслужване на клиенти в Западна България. Въведено бе обслужване на едно гише и опашките пред касите на дружеството останаха в историята. Създаден бе единен денонощен телефонен център 0700 10 010, в който само през 2014 г. бяха приети над 1 036 176 обаждания. От 2013 г. на сайта www.moiteuslugi.bg, клиентите на ЧЕЗ могат да намерят информация за актуални услуги и кампании.
Всички компании на ЧЕЗ в България притежават сертификати, че са внедрили и прилагат системата за управление на качеството в съответствие с международния стандарт EN ISO 9001:2008.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)