Избрани Новини

Младежи посочиха "Седем причини да изберем България"

Мисия

05-07-2015, 17:01

Снимка:

пресцентър ПП ГЕРБ

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

В инициативата се включиха млади хора от Благоевград, Кюстендил и Перник

Над деветдесет младежи от областните структури на ГЕРБ в Кюстендил, Благоевград, Перник и Пазарджик се включиха в регионалната инициатива "СЕДЕМ ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕМ БЪЛГАРИЯ". С поход до една от най-известните и красиви забележителности у нас - Седемте рилски езера - младите хора посочиха своите причина да изберат да останат в Родината си. "Избирам България, защото камъкът си тежи на мястото!", "Избирам България, защото има нужда от мен!", "Избирам България, защото ние определяме бъдещето си!", са част от причините, които посочиха момичетата и момчетата от Кюстендилско. Благоевградските младежи избират Родината, "защото бягството не е решение", "защото предците ни са я избрали", "...заради Ботев, Левски, Раковски...". Още десетки други мотивиращи причини написаха Младежи ГЕРБ на едно от Седемте рилски езера - Бъбрека, където си направиха и общи снимки за спомен.

 Инициативата бе по идея на областното ръководство на ГЕРБ - Кюстендил, но в организирането й се включиха и младежи от другите области. Всички те се обединиха около идеята, че младите са тези, които трябва да популяризират красотите на България, да ни провокират да търсим положителното и хубавите причини, заради които си заслужава да останем в Родината.

Калин Гелев, общинският председател на ГЕРБ - Сапарева баня, поздрави младежите за прекрасната инициатива и им пожела да не забравят своя корен и да се гордеят с историята и богатствата на България. "Хубаво е, че виждам толкова много млади и дейни хора, обединени зад една идея, които са отговорни, имат воля за промяна и искат да останат тук", каза още той. В похода се включиха и областните координатори на МГЕРБ - Мая Станойкова - председател на младежката структура в Кюстендил, Венцислав Хросинков - в Благоевград и Надежда Терзиева - в  Пазарджик.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)