Избрани Новини

Кубинци, поляци, бразилци се самопредлагат на "Марек Юнион-Ивкони“

В клуба всеки ден получават оферти за "отлични" волейболисти

Волейболисти от всякакви национални се самопредлагат на "Марек Юнион-Ивкони" за трансфер от този сезон, пише zadupnitsa.com . В клуба всеки ден получават оферти за "отлични" волейболисти с богати визитки и много класа от знайни и незнайни мениджъри. "Има играчи, които и сами се предлагат. Някои имена хващат окото, но ние имаме наша политика - развиване и налагане на собствени кадри от школата. Последният атрактивен волейболист, който ни бе предложен е кубинец на 21 години и е бивш младежки национал. Най-много оферти имаме за бразилци, пуерториканци, австралийци и канадци. Очевидно е, че Шампионска лига е притегателна за мнозина играчи, които искат да се уредят в силни клубове, а това че има интерес към нас, може  само да ни ласкае", коментираха от клуба.

4-кратните ни шампиони пък не бързат със селекцията за новия сезон. Сигурните, които напускат, са разпределителят Гьорги Гьоргиев и посрещачът Златан Йорданов, които ще продължат в Турция. Гьоргиев ще бъде съотборник в новия си тим "Милие Пиянго" с българския национал Станислав Петков-Балки. Интерес има към либерото Мартин Божилов от румънския шампион "Томис", който е воден от Мартин Стоев.

Все още не е ясно дали Тодор Вълчев и Георги Елчинов ще продължат кариерата си зад граница или ще предпочетат да играят в Шампионска лига с дупничани и на полусезона да се опитат да си уредят по-сериозни трансфери. Както е известно, "Марек Юнион-Ивкони" се падна в най-тежката група с руския "Локомотив" (Белгород) на руския гигант Дмитрий Мусерский и Грозер, "Аркас" (Турция) и немския "Берлин".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов