Избрани Новини

Възмутен гражданин от вандалските прояви в Благоевград постави табели с послания

Посланията са срещу разрушаване на общинско имущество

Вандалските набези на недобросъвестни граждани в Благоевград предизвикаха ответна реакция от съвестен данъкоплатец, който милее за Благоевград. В кашпите на Градската градина, около Сапунджи  дере, по продължението на алеята, са поставени ръчно изработени табели с обръщения. „Кмете, ние не заслужаваме нищо”, „На цветята душите са по-красиви от Вашите!”, „За чист и по-красив град” са само част от посланията, които заместват изтръгнатите от вандали новозасадени цветя.

Преминаващите граждани не се поколебаха да похвалят постъпката. „Браво на човека, който е поставил надписите! Така трябва! Не може кметът Камбитов да милее за града ни, а ние сами да си го унищожаваме и съсипваме всичко хубаво, което се прави. Да не оценяваме труда на хората, които ежедневно и видимо от всички полагат грижи, за да се поддържа, да се полива, да се садят нови цветя, да се оформят градинки”, коментираха и други  възмутени граждани.

Община Благоевград благодари за реакцията и напомня, че градинките, парковете, детските площадки и другите обекти, са изградени със средства на данъкоплатците и опазването им зависи от гражданите.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов