Избрани Новини

Пияни хулигани от сeло Баня осъмнаха в ареста в Разлог

Един от тях изхвърлил от заведение 15-килограмова тонколона

Двама жители на разложкото село Баня пренощуваха в РУП-Разлог заради пиянски изцепки, вандализъм и агресия към органите на реда, информира bansko.net. Имената на хулиганите са Костадин Стипцов и Лъчезар Гешев.

Стипцов е арестуван, след като в алкохолното си опиянение решил да изхвърли през тераса на заведение 15-килограмова тонколона. Тя се разбила на земята в непосредствена близост до детски батут.

Инцидентът е станал около 21.30 часа в кафе-аперитив "Брама" в центъра на селото, където група местни мъже се били събрали да отбележат традиционния събор Празник на моето село.

Почерпената компания решила да си допразнува, когато Стипцов без видима причина бутнал тонколоната. Това притеснило собствениците на заведението, които помолили клиентите да напуснат, което предизвикало бурни реакции от тяхна страна.

На помощ се отзовали трима полицейски служители, които били атакувани с пепелници и чаши от почерпения Лъчезар Гешев. Той и Стипцов били арестувани и отведени в РУП-Разлог. Срещу двамата са образувани досъдебни производства.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов