Избрани Новини

Новият фестивал BANSKO BEAT взриви курорта!

Мисия Банско

13-07-2015, 17:31

Снимка:

Община Банско

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Под звездите, до звездите на Bansko Beat 2015

Bansko beat започна!

Фестивалът BANSKO BEAT започна! (галерия)

Хиляди млади хора препълниха площада

Два дни Банско живя в еуфорията на новия фестивал за съвременна популярна музика BANSKO BEAT, който допълни лятната програма на курортния град тази година и събра на едно място популярни банди, инди рок групи и реге изпълнители.

Хиляди млади хора изпълниха площада в Банско, за да се  насладят на „бийта”. Най-новото откритие на британския X Factor Джеймс Артър беше звездата на фестивала. Появяването му на сцената през втората фестивална вечер взриви настроението сред публиката, а централният площад в града се превърна в гора от ръце. Десетминутното му забавяне накара младите му фенки да го приканят да се качи на сцената със заглушаващо пищене, което се засили още повече, когато той се появи.

Втората вечер на фестивала стартира с изпълненията на Selector Rossen, Nu Ance, Senzimillianz, Sam Felds,  както и българската сензация Jeremy, русокосата Миленита и Mo’ Horizon. В първия фестивален ден BANSKO BEAT стартира с изпълненията на DJ Dessy & Vagabond, които загряха публиката в ранните часове, последвани от Shawn Lee’s Ping Pong Orchestra и французите от Mo’ Kalamity and the Wizards, които бяха и реге изненадата на фестивала тази година. Това е и дебютът на чаровната изпълнителка и нейната група от „магьосници” в България.

Черешката на вечерта се оказаха  шведите от Little Dragon. Водена от екзотичната вокалистка Юкими Нагано, бандата показа класа в електронната музика.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов