Избрани Новини

ГЕРБ - Бобов дол номинира кандидатите си за общински съветници

Присъства областният координатор и народен представител Кирил Калфин

На общо събрание на структурата на ГЕРБ - Бобов дол бяха номинирани кандидатите за общински съветници на партията за предстоящия местен вот. Това стана в присъствието на областния координатор и народен представител Кирил Калфин, общинския ръководител на структурата в Кюстендил Виктор Янев и представителката на НИС на Жени ГЕРБ Михаела Крумова.

Събранието води Росица Борисова - координатор на политическата сила в Бобов дол и общински съветник в местния парламент. "Номинирани за общински съветници са не само членове на ГЕРБ, но и представители на гражданската квота. Това са хора с различни професии - трудолюбиви и принципни. Всички те се борят и работят затова общината ни да бъде по-добро място за живеене", коментира Росица Борисова.

На събранието бяха направени 18 номинации, от които Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще подбере и подреди 13 в листата за общински съветници. Номинираните от гражданската квота са Георги Малоселски - главен инспектор по безопасност на движението в ЖП транспорта, Мая Спасова - еколог и Милчо Михайлов. От членовете на ГЕРБ бяха номинирани Антония Райчева - председателка на Жени ГЕРБ в Бобов дол, Антоанета Галева - преподавател, Ивета Димитрова - юрист, Димитър Чучуков - охранител, лидерката на МГЕРБ Десислава Александрова, Борис Дашков - хирург, Нина Джерманска, Йордан Дашков и Румяна Васева. Номинации получиха и настоящите съветници от ГЕРБ - Юлиан Божанов и Росица Борисова. Подкрепа още получиха и първият председател на ГЕРБ за Бобов дол - Пантелей Горов, Спас Костов - член на общинското ръководство на партията и представителките на Младежи ГЕРБ - Радина Стоичкова и Станислава Серафимова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов