Избрани Новини

Никой никого не пази на пътя, всеки е волен ездач!

10-годишно момче се преобърна с мотор край Конарско

10-годишно момче се преобърна с мотор, но се отърва само с наранявания, съобщиха от ОД на МВР-Благоевград. Инцидентът станал в неделя около 17 часа на сух, земен път в района на якорудското с. Конарско. Момчето управлявало мотоциклет "Гарели", но изгубило контрол. Паднало на пътя и се преобърнало в крайпътна канавка. Вследствие на инцидента ученикът е получил разкъсно-контузна рана в областта на главата и охлузвания по тялото. Настанен е за лечение в болницата в Разлог без опасност за живота.

На кръстовище в Сандански пък лек автомобил "Фолксваген Голф" с 60-годишен шофьор, завивайки наляво, блъснал движещ се в насрещната лента за движение мотоциклет "Априлия" с 18-годишен водач. В резултат на инцидента са пострадали водачът на мотоциклета и возещият се на него 19-годишен младеж. Пострадалите са настанени за лечение в МБАЛ-Сандански без опасност за живота.

На ул. "14-и полк" в Благоевград мотоциклет "Скайго" с 63-годишен водач при преминаване от дясна в лява лента на пътното платно се удря странично в движещ се в лявата лента за движение лек автомобил "Мерцедес". Вследствие на инцидента с охлузна рана на лявата ръка е пострадал водачът на мотоциклета, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в кръвта на водачите са отрицателни.

Пиян шофьор пък се блъсна в спряла кола, като катастрофата станала на пътя между Петрич и с. Дрангово. Лек автомобил "Мазда", управляван от Стоян С., на 51 г. от Петрич, се ударил в "Алфа ромео". Шофьорът на алфата, 45-годишен грък, спрял вдясно, за да избегне удара. Видял, че срещу него идва криволичеща кола и набил спирачките, но маздата връхлетяла върху автомобила. Вследствие на инцидента, без опасност за живота, е пострадал Стоян С., чиято проба за наличие на алкохол в кръвта е отчела 2,16 промила.

Неизвестна лека кола пък удари в симитлийското с.Черниче 4-годишно момченце. Детето пресичало на пешеходна пътека с майка си, която не е пострадала. След като блъснал детето, шофьорът избягал. Пострадалото дете е транспортирано в ЦСМП-Благоевград и настанено за лечение в болницата с охлузвания по тялото и комоцио, но без опасност за живота.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов