Избрани Новини

МГЕРБ - Сапарева баня номинира ново общинско ръководство

Двама младежи получиха номинации за лидер на структурата

Младежката организация на ГЕРБ - Сапарева баня проведе отчетно -изборно събрание, на което бяха направени номинации за избор на ново ръководство.

До номинации се стигна, след като председателят и организационният секретар на структурата навършиха 31 години - възрастовата граница за членуване в младежката организация. Председател до момента бе Илияна Базиргянова, а организационен секретар - Димитър Димитров.

Двама младежи получиха номинации за лидер на структурата в Сапарева баня: Даниел Карамитов – студент в Техническия университет в София и Георги Рашев – 29-годишен, капитан на местен футболен отбор. За организационен секретар бе номинирана Светослава Велчева – първокурсничка в СУ "Св. Климент Охридски", специалност журналистика.

„Представители на Младежи ГЕРБ ще намерят място в общинската листа за предстоящия вот наесен”, заяви ръководителят на политическата сила в Сапарева баня Калин Гелев. Той подчерта, че ГЕРБ дава възможност на младите хора да участват активно в политическия живот на местно и на централно ниво и да определят сами бъдещето си.

„Младежите имат възможност да участват в различни обучения и стажантски програми в Европейския парламент, чрез които да развиват уменията си и да имат база за по-успешно реализиране”, заяви още председателят на ГЕРБ – Сапарева баня. „Чрез активното си участие ще може да допринесете много и за развитието на родното ви място”, каза още Калин Гелев.

На отчетно-изборното събрание присъстваха още областният координатор на младежката структура Мая Станойкова и областният организационен секретар Иво Саев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов