Избрани Новини

Астролози: 25 юли е най-ужасният ден в годината!

Причината за това явление е буреносният контакт между Марс и Уран

Днешният 25-ти юли според астролози ще е най-ужасният ден от годината , информира БНТ. Затова те призовават към изключително внимание. Причината за това явление е буреносният контакт между Марс и Уран. Той се осъществява в периода от 10 до 31 юли, но най-силно ще бъде изразен точно днес.

Има дни, в които всичко, което правим, се обръща наопаки и всичко, до което се докоснем, се проваля. Наистина ли 25 юли ще е най-ужасният ден в годината, БНТ попита астролога Цветемира Борисова.

Цветемира Борисова – астролог: Първо искам да успокоя всички, че в това няма нищо вярно. Няма нищо лошо да се случи на тази дата. Двата планетни принципа, които всъщност дават благоденствие, щастие, хармония, това са принципите на Венера и на Юпитер.

Астролозите все пак напомнят, че периодът не е подходящ за решения, свързани с кариерата, за сделки с недвижими имоти или за строителни и ремонтни дейности. Хората обаче смятат, че няма повод за притеснение.

Ако сте чакали 25 юли, за да създадете семейство, няма страшно. Само в София на този ден ще бъдат сключени 71 брачни съюза, а в Пловдив те ще са 11. Ако залагате обаче само на мимолетните връзки, внимавайте – не е изключено заради разположението на планетите те да се превърнат в напълно сериозни отношения.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов